Onderhoud

De conditie van uw auto is voor ons een serieuze zaak. Onze visie is dat onderhoud verder gaat dan de jaarlijkse APK. Vanzelfsprekend verzorgen wij graag de kleine en grote beurt waarbij wij altijd kijken of uw auto in goede conditie is. Mochten wij iets tegen komen dan bespreken wij dat altijd met u zodat u met een gerust hart weer in uw auto kan stappen.

APK

Dankzij tientallen jaren ervaring keuren wij alle modellen van de gangbare automerken. Wij geloven in een eerlijke keuring waarbij we altijd overleggen met de eigenaar over de reparaties. Na een uitgebreide check stellen we een lijst op van eventueel uit te voeren werkzaamheden om de auto goedgekeurd te krijgen. Daarnaast geven wij adviespunten voor reparaties in de toekomst.

Occasions

Wij hebben altijd een beperkt aantal aantrekkelijke occasions op voorraad. Voor de huidige voorraad kunt u kijken op onze occasions pagina. Ook het is het mogelijk om een nieuwe auto bij ons te bestellen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kennis en expertise bij de aankoop van een occasion. Zo beoordelen we graag de auto die u wilt aanschaffen maar kunnen bijvoorbeeld ook de onderhandelingen voor u doen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze service. Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan snel contact met u op. U kunt tijdens kantooruren ook bellen: 075-6312473.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.