Onderhoud

Zoals bij alle voertuigen is onderhoud ook voor een camper van groot belang. Garage Paltrok is specialist voor het onderhoud en reparaties aan campers. Wij beschikken als één van de weinige garages in de Zaanstreek over de faciliteiten om campers te onderhouden en te keuren. Zo is onze garage uitgerust met een doorsmeerput met een lengte van 8,85 meter waardoor we ook service kunnen verlenen aan grotere modellen.

APK

Net als personenauto’s is het verplicht om uw camper periodiek te laten keuren (APK). Garage Paltrok keurt al 30 jaar campers en heeft dus een ruime ervaring. Vanzelfsprekend laten we iedere eigenaar na de keuring weten welke reparaties er eventueel nodig zijn voor de APK. Na de keuring geven wij een advies om met een betrouwbare camper op stap te gaan. Zonder toestemming van de klant voeren wij geen reparaties uit.

Fietsendragen op een camper bij garage Paltrok in Zaandam

Accessoires

Wij helpen u ook graag bij het aanbrengen van accessoires zoals luchtvering, fiets- en scooterdragers, cruise-controle, motor isolatie, electronica, spoilers, satelietschotels, multimedia, navigatie en nog veel meer.

Camper voor een hek

Aankoopbegeleiding Camper

Bent u opzoek naar een nieuwe camper? Wij begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe of tweedehands camper. Zo maakt u gebruik van onze uitgebreide ervaring en technische kennis en zo proberen wij u voorkomen dat u tijdens uw vakantie met mechanische teleurstellingen te maken krijgt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze camper service. Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan snel contact met u op. U kunt tijdens kantooruren ook bellen: 075-6312473.